soundslikemusic.blogg.se

Megadeth

Kategori: Musik

 
 
 
 

Kleerup Och Loreen

Kategori: Nytt

 
 
 

Vårens första dag

Kategori: Video

Idag kändes det som Vårens första dag helt enkelt. Vårkänslor -ja tack!
 
 
 
 

Yeah Yeah yeahs med ny singel

Kategori: Nytt

Jag befinner mig lite i extas just nu... Jag bara älskar att Yeah Yeah Yeahs har släppt en ny singel och är på g med en ny skiva. Singel heter Sacrilege och albumet Mosquito kommer att släppas den 16:e april. Det blir uppföljaren på It´s Blitz från 2009. En av mina mest spelade låtar 2012 kommer faktiskt från deras senaste platta, Heads Will Roll heter den och den gör mig alltid på bra humör. 
 
Alltså introt till den nya singeln... jaaa It´s Good..
 
 
 
 

Stockholm music & arts 2013

Kategori: Festival

 
Jag missade denna grymma festival ifjol och det ska jag inte göra detta år! Biljetterna släpps den 25/3 kl 9.00.
Prince kommer bland annat att spela den 4:e augusti. Sen är kommer även Firts aid kit att spela och Rodriguez som endel kanske känner igen från filmen Searching for Sugar Man. Filmen vann förövrigt en oskar inatt. Jag väntar ivrigt på fler artistsläpp.
Räkna med årets största funkfest!
 
 
 

Hardcore Superstar

Kategori: Musik

 
 
 

Musik till Django

Kategori: Musik

 
Nu har även jag sett Django med stumt D. Musiken var grym! Här kommer några låtar från filmen, dock kommer man inte åt alla på spotify, men jag ska gräva lite bland de artister som varit aktuella.
 
 
Ciao.

Hyllning till Kurt Cobain

Kategori: Musik

Idag skulle Kurt Cobain ha fyllt 46år. We miss you dude. 
 
 
 
 
 
 
 
 

HIM släpper nytt album

Kategori: Nytt

Det finska rockbandet HIM släpper nytt album den 29e april med namnet Tears On Tape. Meeen för er som befinner er i London den 26e april så har ni möjlighet att gå på en exklusiv och intim spelning med bandet. 
Det är tre år sedan HIM släppte sitt senaste album så jag länkar upp lite äldre musik innan en ny singel är på g.
 
 
  
 
 
Det är lite nostalgi att gå igenom låtarna, jag lyssnde mycket på skivan Razorblade Romance från 1999 förr. Låten Wicked Game väcker många minnen om ett annat liv, en annan tid.
 
 

Nytt med Misfits

Kategori: Nytt

Ny skiva med Misfist. Låten Saturday Night fastnade i min skalle. Me like.Albumet heter De.A.D Alive!
 
 
 
 

Fredagslåten

Kategori: Video

 
 
 
 

Ladyhawke

Kategori: Tips

Phillipa Brown är en singer songwriter från Nya Zealand hon är även väldigt duktig på flera intrument en sån kallad multi instrumentalist. Brown har diagnosen Aspergers syndrom och hon har skrivit om det i sitt senaste album Anxiety. Anledningen till att hon valde att skriva om sin diagnos var att undvika frågor, hon får ständigt frågor om det och detta var ett sätt att gå ut med det till alla intresserade. 
Hennes artistnamn är taget från filmen Ladyhawke från 1985 regisserad av Richard Donner.
Skön böna med cool stil.
 
 
 
Hon har även haft med låten Girl like Me i serien Vampire Diaries.
 
 

 
 

Kärlekens dag

Kategori: Låtlistor

Yes det är Alla hjärtans dag idag och det firar vi med en ny lista som handlar om just Kärlek. Nu har jag gjort en liten special- lista, jag har slängt in en massa låtar som innehåller ordet Love eller kärlek. Detta hoppas jag bidrar till att listan funkar lika bra för singlar som för de som lever i en relation. Alltså låtarna handlar inte om enbart lyckliga kärleksrelationer då just Alla Hjärtans dag kan ha olika betydelse för oss. Vissa skulle bara vilja bojkotta dagen totalt medan andra tar det väldigt seriöst. Jag hoppas att jag skapat en lista som ni kan gilla, jag tycker ialla fall att jag fått med schyssta låtar ;) 
Och eftersom jag var dålig och inte la ut en lista förra veckan så blir denna något längre. Sätt igång listan och låt den snurra =)
 
Pssst, kom ihåg att ge kärlek varje dag.
 
 
 
 

Sons of anarchy

Kategori: Musik

Schysst låt till en scen i serien som berör. 
 
 
 

Skillet

Kategori: Video

 
 
 
v

Hästpojken - Sommarvin

Kategori: Nytt

Om exakt en månad släpper Hästpojken sitt nya album En Magisk Tanke. Här kan ni lyssna in den nysläppta singeln Sommarvin.
 
 
 
 

Bitch Bad

Kategori: Musik

 
 
 
 
 
 

Fredag.

Kategori: Musik

 
 
 
 

Petter & Daniel Adams-Ray - Håll om mig

Kategori: Lyrics

 
 
 
 

Nytt med Stefan Sundström

Kategori: Musik

Minnena till Sundström är många, jag tänker mest på en varm sommardag och gemenskap. Att cykla genom stan och se människor hänga med varandra i parker, vissa sitter och klinkar på en gitarr, andra grillar, spelar kubb, solar eller åker skateboard. Hans texter är väl egentligen inte de gladaste,, men jag tänker på sommar och värme då min mest intensiva period med Stefan Sundström just sträckte sig över en vår/sommar då alla männsikor tinar fram och bara är lyckliga. Jag lyssnade in mig inför en spelning.
 
Lägger upp de låtar som jag lyssnade på allra mest.
 
 
 
 
 
 Här kommer ett smakprov från plattan Under radarn som kommer att släppas den 13/2. Sundström skrev och producerade plattan på en ö i Norge under tiden han var med om en strejk och levde i exil
. Skivan spelades in i en kyrka med vänner till Sundström. Stefan har även gjort videor till alla låtarna med hjälp av sin mobilkamera.  
 
 
Stefan Sundström ger sig ut på turné i samband med skivsläppet.
 

The Lonley Island - YOLO feat. Levine & Lamar

Kategori: Musik

 
The Lonley Island gästas av Kendrick Lamar i deras senaste singel. Lamar kommer till Sverige redan nu i februari för er som vill se honom. Det blir första gången någonsin Kendrick Lamar uppträder på svensk mark och detta gör han i Stockholm den 15/2 och i Malmö 11/2. Dessväre kan det vara något knivigt att få tag i biljetter så här sent, men inget brukar ju vara omöjligt.  
 
 
 
 
 
 

Taylor Swift - I Knew you were trouble

Kategori: Musik

 
 
 
 

Rebecca & Fiona - Taken Over

Kategori: Musik

Idag släpptes Rebbeca & Fionas nya singel Taken Over. Plattan kommer senare i år, tålamod.
 
 
 

Fleetwood Mac till Sverige!

Kategori: Musik

I oktober i år kommer Fleetwood Mac till Sverige, närmare bestämt den 23/10. Det är globen som gäller och jag ska försöka pallra mig dit. Det är fyra år sedan som bandet spelade i Sverige senast, så det är dags igen.
 
De har så många bra låtar så det är svårt att veta vilka jag ska rekomendera här. Det är värt att lägga ner lite energi på att lyssna igenom deras låtar helt klart. 
 
 
 
 

Ghost - Secular haze

Kategori: Musik

Ghost senaste singel.
 
 
 
 
 

Chief Keef - I Don´t Like

Kategori: Musik

 
 
 
 

Låtlista v.5

Kategori: Låtlistor

Här kommer låtlistan för v.5. Lite mer drag i dessa låtar, brukar funka fint på förfesten.
 
 
 

Bilmusik

Kategori: Musik

Här kommer några tips på låtar som är grymma att köra bil till. Enjoy.
 
 
  
 
 
 
 

Leila K - Electric

Kategori: Musik

Lördag.
 

Friday I´m In Love

Kategori: Musik